ONZE GESCHIEDENIS

Jodima is een onafhankelijk Belgisch bedrijf gesticht in 1979. Initieel georiënteerd op de invoer en handel in automotive accessoires heeft het bedrijf zich snel gespecialiseerd in de productie en verpakking van chemische vloeistoffen voor de automotive markt.

 

In 1996 is de bouw voltooid van een eerste gebouw van 6000m² met integratie van automatische afvullijnen. Vanaf dat ogenblik wordt Jodima een belangrijke speler op vlak van koelvloeistofmiddelen en ruitenwisservloeistoffen in de Benelux.

 

In 2004 wordt het 2de deel van de bouw ter grootte van 4000m² in gebruik genomen. Dit deel is uitgerust met de meest moderne gerobottiseerde installaties om af te vullen, te palletiseren en de verschillende producten te stockeren.

 

Vanaf 2010 heeft het bedrijf een belangrijke evolutie meegemaakt op vlak van opslagcapaciteit, productie uitrusting, blending en informatica (ERP integratie) Het bedrijf behaalt eveneens het ISO 9001-2008 certificaat.

 

Op heden is Jodima één van de meest moderne en performante bedrijven van West-Europa op vlak van productie van chemische vloeistoffen voor zowel reiniging als functional fluids. Haar eigen merk Prisma is marktleider in België en wordt zowel in de professionele als in de retail markt erkend om zijn uitstekende kwaliteit.

 

Sinds enkele jaren heeft het bedrijf zich eveneens gediversifieerd naar nieuwe domeinen zoals constructie en landbouw. De productie voor tal van gereputeerde internationale merkhouders en grootdistributiebedrijven onder Private Label vervolledigen de development strategy van het bedrijf.

Gelijktijdig heeft Jodima een accessoire afdeling voor automotive ontwikkeld en verdeelt meer dan 2000 producten van hoogwaardige merken zoals Castrol, Armor All,  Facom, WRC, Michelin, Philips, Air Wick, STP, Varta en Stanley. Samen met de eigen geproduceerde artikelen vormt dit een totaal oplossing in het One Stop Shopping concept voor de retail en de professionele groothandel.

 

 

 

FR

NL

EN